Fønixgården Struer Kommune
Det gode arbejdsmiljø

I Center for Bo og Dagtilbud arbejdes der med udgangspunkt i KRAP og social kapital på, at sikre det gode fysiske og psysike arbejdsmiljø.

Social kapital: De tre nøglebegreber i social kapital er tillid, retfærdighed og samarbejdsevne. Social kapital drejer sig om, at skabe organisatorisk værdi, gennem medarbejdernes ressourcer og i kraft af værdiskabende relationer, kommunikation og koordination mellem organisationens interessenter, internt og eksternt. Ledelsen, MED-udvalg og de tillidsvalgte har alle en vigtig rolle i arbejdet med social kapital.

Ledelsen går forrest ift. at sikre det gode arbejdsmiljø. Vi har en anerkendende tilgang til, at øge trivslen både blandt personale og borgere.

Vores kerneopgave er, at sikre beboerens trivsel ud fra en anerkendende, tværfaglig og struktureret hverdag ved at tilgodese individuelle behov.

Vi sikrer det gode arbejdsmiljø ved altid, at have vores kerneopgave i fokus, samt ved at have et fagligt kompetent personale. Vi tager vores arbejde seriøst både i relationen med borgere og vores kolleger.

 

 

 

 

Fønixgården

Fjordvejen 28, 7600 Struer

Tlf: 96 84 84 10

E-mail: fxg@struer.dk


VITA

Fjordvejen 28, 7600 Struer

Tlf: 51 59 32 96

E-mail: vita@struer.dk

KONTAKT INFORMATION
Fønixgården:
Fjordvejen 28,
7600 Struer
Tlf: 9684 8410
e-mail: fxg@struer.dk
VITA:
Fjordvejen 28,
7600 Struer
Tlf: 51 59 32 96